//
you're reading...
Projects

Official F.C. Barcelona Store in Lloret de Mar Opening

ENG_GBM has been in charge of the Project Management from the new official sports’ merchandising store that was opened past May in Lloret de Mar.

Through a comprehensive control in Technical Management, Economics and Planning, great results have been achieved, thanks to the high coordination of the team who took part. We invite you to visit it in case you have the opportunity, and stay connected to the blog, because we will take care of upcoming shops’ Project Management.

CAT_GBM s’ha encarregat del Project Management de la nova botiga de merchandising oficial esportiu que es va inaugurar el passat mes de maig a Lloret de Mar.

Mitjançant un control exhaustiu en la gestió tècnica, econòmica i de planificació, s’han aconseguit resultats òptims, gràcies a la coordinació de tot l’equip que hi ha intervingut. Des de GBM us convidem a visitar-la si en teniu ocasió i estigueu atents al bloc perquè aviat participarem en el Project Management de properes botigues.

CAST_GBM se ha encargado del Project Management de la nueva tienda de merchandising oficial deportivo que se inauguró el pasado mes de mayo en Lloret de Mar.

Mediante un control exhaustivo en la gestión técnica, económica y de planificación, se han logrado resultados óptimos, gracias a la coordinación de todo el equipo que ha intervenido. Desde GBM os invitamos a visitarla si tenéis ocasión y estad atentos al blog, porque pronto participaremos en el Project Management de próximas tiendas.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: