//
you're reading...
Change of use, GBMgrup

Canvi d’ús: converteix el teu local en una oficina o habitatge

ENG_ If you would like to change of use a shop or an office into a dwelling, in GBM we will inform you about the viability of this change of use. We are experts at making reports that contemplate the accurate study of Urban Laws, the physical environment of the shop and alsonew distribution of partitions proposals that take into account habitability parameters. In case it is viable, we can also direct the construcion tasks and give your new dwelling an updated design. For further information, please do not hesitate to contact us.

CAT_ Si voleu canviar l’ús d’un local o despatx a habitatge, a GBM us informarem de la viabilitat d’aquest canvi d’ús. Som experts en la realització d’informes que contemplin l’estudi de la normativa urbanística de la zona, l’entorn físic del local i la realització de propostes de distribució per donar compliment a la normativa d’habitabilitat. En cas que sigui viable, també ens podem encarregar de les obres i de dotar el vostre habitatge d’allò més contemporani. Per més informació, no dubteu a contactar amb nosaltres.

CAST_ Si queréis cambiar el uso de un local o despacho a vivienda, en GBM os informaremos de la viabilidad de este cambio de uso. Somos expertos en la realización de informes que contemplen el estudio de la normativa urbanística de la zona, el entorno físico del local y la realización de propuestas de distribución para dar cumplimiento a la normativa de habitabilidad. En caso de que éste sea viable, también nos podemos encargar de las obras y de dotar vuestra nueva vivienda de un diseño actual y moderno. Para más información, no dudéis en contactar con nosotros.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: